Productondersteuning

Simpel aan de slag met
Video- handleidingen
Downloaden (pdf)
Gebruikers- handleiding
Snel antwoord in het
Hulpcentrum
Technische ondersteuningContact

De kwaliteit van ons product valt af te lezen aan meerdere prestigieuze bekroningen

Veelgestelde vragen

 • Wanneer wordt Swimmo geleverd?

  Swimmo verzendt artikelen binnen 3 werkdagen na bestelling. Voor de meeste bestellingen zelfs binnen een paar uur dankzij de automatische adresverificatie.

  De levertijd hangt af van de beschikbare plaatselijke koeriersdiensten. We gebruiken een reeks betrouwbare verzendmethoden om je Swimmo snel en veilig te bezorgen.

 • Hoe koop ik een Swimmo-horloge?

  Swimmo-producten zijn momenteel alleen verkrijgbaar via onze e-store en exclusieve e-commerce partners. Vanwege de grote vraag richten we ons alleen op online verkoopkanalen. Als je een Swimmo wilt bezitten, Koop hem dan nu online!

 • Verzenden jullie producten naar mijn land?

  We versturen onze producten wereldwijd, dus Swimmo-producten zijn ook voor jou beschikbaar. Normaal gesproken nemen wij de verzendkosten voor de VS en het grootste deel van Europa voor onze rekening. Voor alle overige landen geldt een vast tarief van 10 dollar. Zo nu en dan organiseren we een actie met gratis wereldwijde verzending!

 • Hoe kan ik Swimmo met andere sporten gebruiken?

  Swimmo meet zelf geen training op het droge (bijv. rennen, fietsen), maar je kunt je Swimmo koppelen aan Strava/RunKeepers/overige om de informatie van deze apps te combineren met de hartslaginformatie van Swimmo.

 • Waar kan ik meer informatie over Swimmo-functies krijgen?

  Hier is een gedetailleerde lijst van Swimmo-functies met beschrijvingen. Als je Swimmo in actie wilt zien, ga je naar de Swimmo-video's. Je kunt ook de volledige gebruikershandleiding (pdf) doornemen.

 • Verenigde Staten. Moet ik extra belasting of heffingen betalen?

  Je hoeft geen belastingen of heffingen te betalen voor Swimmo, Het pakket wordt verzonden met een track-and-tracecode dat u via een apart bericht ontvangt.

  Europese Unie. Moet ik extra belastingen/heffingen betalen?

  Je hoeft geen belastingen of heffingen te betalen voor Swimmo-producten omdat je pakket binnen de EU wordt verzonden. Bovendien betalen wij de Europese BTW.

  Overige landen. Moet ik extra belastingen/heffingen betalen?

  Je Swimmo wordt verstuurd als volgbaar pakket met een opgegeven waarde via een gerenommeerde koerier. De internationale-verzendkosten zijn al betaald, maar het kan zijn dat je belastingen/heffingen verschuldigd bent.

Kantoor

R&D-centrum

Swimmo sp. z o.o.
Obornicka 330
60-689 Poznan
Poland


Taal wijzigen